logo

OVER ONS

WELKOM BIJ CARFOCUS

Uw autobedrijf waar de focus volledig op onze klant en kwaliteit van onze wagens ligt. Met reeds jaren ervaring in de branche proberen we steeds met de nodige precisie jonge, stijlvolle tweedehandswagens te selecteren voor onze klanten.De klant staat bij ons altijd centraal en wij proberen er alles aan te doen om aan uw noden te voldoen.
Ons gamma bestaat enkel uit 100% geselecteerde Belgische wagens met een correcte onderhoudshistorie.
Tijdens elk bezoek aan één van onze wagens geven wij u met veel plezier een rondleiding en de nodige technische informatie omtrent de wagen.
Aarzel niet en kijk vandaag nog in ons gamma en met de juiste focus vindt u misschien de wagen die u zoekt.

1 jaar waarborg

Iedere wagen wordt geleverd met standaard 1 jaar totale waarborg. Deze waarborg is de meest complete waarborg op de markt beschikbaar.

Altijd de beste prijs

Ons aankoopteam screent dagelijks de markt op zoek naar de beste aanbiedingen. Hierdoor kunnen wij jou als klant het hele jaar door de scherpste prijzen op de markt aanbieden.

Overname huidige wagen

Op zoek naar een nieuwe wagen, maar je wil van jouw oude wagen afraken? In functie van de algemene staat, ouderdom en kilometerstand zullen we je steeds een correcte prijs voorstellen.

Grondig gecontroleerd

Een grondige controle op 160 punten zorgt ervoor dat elke wagen voldoet aan hoge standaarden rond veiligheid, kwaliteit en presentatie.